Rreth Nesh

Lumturia është një ditë me një lojtar pishinë

Në Bilardo King, historia jonë është e thurur me fijet e pasionit për argëtimin dhe një angazhim për të ofruar një hapësirë ​​mikpritëse për të gjithë. Të krijuar me vizionin për të krijuar një qendër ku ndërthuren gëzimi i bilardos, emocioni i shigjetave, ngrohtësia e pijeve të përbashkëta dhe relaksimi i shisheve, ne jemi bërë një komunitet. Ekipi ynë nuk është këtu vetëm për të shërbyer, ne jemi këtu për të krijuar përvoja. Nga tavolinat e bilardos të mirëmbajtura në mënyrë të përpiktë deri te saktësia e tabelave tona me shigjeta, mjeshtëria në koktejet tona dhe retë aromatike të shisheve tona, çdo detaj është i kuruar me kujdes. Bilardo King është më shumë se një vend, ai është një destinacion për ata që kërkojnë një përzierje të përsosur të përvojave argëtuese dhe relaksimit. Bashkohuni me ne dhe bëhuni pjesë e një komuniteti që vlerëson gjërat më të bukura në jetë. Ky nuk është vetëm një bar; është një përvojë.

vite
0 +

Ndiqni Instagram për përditësime!

Booking

Booking

Book Now To Get Promo Up To 30%