Mirë se erdhe në klub

 Destinacioni juaj përfundimtar për argëtim, pije freskuese dhe kohë të mira. Eksploroni një përzierje unike bilardosh, pijesh të përpunuara dhe shisha të hollë në një atmosferë të qetë.

Rreth Nesh

Bilardo, shigjetë, pije dhe nargjile

Bilardo King është vendi ku bashkohen pasioni për bilardo, pijet e shkëlqyera dhe arti i shisha.

Tabelat
0 +
Anëtarët
0 +

Me Ne

Bëni përvoja

Me ne do të keni ndërthurjen e fundit të argëtimit dhe relaksimit. Zhytuni në një atmosferë ku zhurma e topave të bilardos, saktësia e shigjetave, kërcitja e gotave dhe aroma e ëmbël e shisha bashkohen për të krijuar momente të paharrueshme. Pavarësisht nëse jeni një lojtar me përvojë ose thjesht kërkoni një kohë të mirë, Bilardo King është vendi ku duhet të jeni. Eksploroni përzierjen tonë unike të bilardos, shigjetave, një përzgjedhje të gjerë pijesh dhe përzierjet më të mira të shisha. Çdo vizitë është një udhëtim në një botë të kohës së lirë dhe kënaqësisë. Bashkohuni me ne për një natë argëtimi, të qeshura dhe miqësie.

Bilardo

Vendosni një Rezervim!

Dart Klubi

Vendosni një Rezervim!

Bar

Nargjile, snacks dhe pije!

Futbolli dhe Familja

Shkoni kontrolloni Ngjarjet tona të ardhshme

Portofoli

Pajisjet tona Estetike do t'ju frymëzojnë!

Sporte, Tavolina Premium

Klubet

Shigjetë elektronike

Dart

Tavoline private, sherbim special

VIP

Snooker, 8 Ball Pool

Lojë

Hapësirë ​​e mjaftueshme

Tabelat

Sallë pritjeje, sedilje komode

Ulje

Pije, snacks, Kokteje

Bar

Luaj, Argëtim, Fito

Bilardos

Booking

Booking

Book Now To Get Promo Up To 30%